Den nye "Mundtest- Lollipop" -slikkepindstest
  • Godkendt til hjemmetestning/selvtestning
  • Anvender spyt, der suges op i en lille svamp
  • Enkel, børnevenlig og hygiejnisk at anvende
  • Samme sikkerhed som andre hurtigtest

Hjemmetestning for COVID-19 behøver ikke være ubehagelig - hverken for store eller små.
Mange har igennem de sidste to år i pandemien oplevet at testning i næsen er ubehagelig, og for nogle decideret grænseoverskridende. Det gælder særligt for børn eller mennesker med f.eks. angst eller andre sårbarheder, men også mange voksne har stemt med i koret.
Derfor søgte vi og fandt ”Mundtest-Lollipop” -slikkepindstesten som er en mundtest, der har en ”Lollipop” - slikkepind med en lille svamp, der opsamler spyt i munden. Herefter klikkes pinden med svampen ned i kassetten og aflæses efter 10 minutter. Den har samme sikkerhed som de andre hurtigtest vi kender i dag.  Dette er senest undersøgt i juli 2021 hos iLab Medicals laboratorier i Sverige og på Rigshospitalet i januar 2022. Læs mere om sikkerhed i antigentest her
Derfor har vi åbnet en webshop, så det er muligt selv at købe ”Mundtest-Lollipop” -slikkepindstest. 
Vi sælger til private og til virksomheder. Velkommen i vores webshop. Har du spørgsmål inden du bestiller test, så er du velkommen til at kontakte os

"Mundtest-Lollipop" -slikkepindstest- hygiejnisk og simpel at anvende

"Mundtest-Lollipop" - slikkepindstesten er en antigentest, ligesom de antigentest vi efterhånden alle kender så godt fra testcentrene. Testen analyserer på mængden af virus i spyt. Spyttet opsamles let, ved at den der skal testes får en lollipop-lignende pind i munden. Når indikatoren angiver at der er opsamlet nok spyt i den lille svampepude (efter ca. 1 ½ minut), klikkes pinden ned i den medfølgende kassette, hvor svaret kan aflæses efter 10 minutter.

"Mundtest-Lollipop" - slikkepindstest er nu godkendt til hjemmetestning i private hjem og til selvtestning f.eks. på arbejdspladser, skoler, plejehjem, institutioner, bo-og opholdssteder m.v.  

Med godkendelsen til hjemmetestning følger også en mulighed for, at testen kan anvendes til testning af individer, der hidtil har fundet det svært at deltage i, eller samarbejde om test-situationer. "Mundtest-Lollipop" giver mulighed for at institutioner, skoler, plejehjem, bo- og opholdssteder m.fl. kan optimere testsituationen. 
Vi kan desuden sørge for oplæring og at I kan indrapportere resultaterne til Statens Seruminstitut, hvis I har brug for at kunne indberette testresultater. 
Information på 6026 1816 eller på kontakt@coronatestning.dk


Værdig testning

"Mundtest-Lollipop" minimerer risiko for de svære situationer i forbindelse med testning for covid-19

Testning på individets præmisser er også en hjælp til personaler, her kan "Mundtest-Lollipop" -slikkepindstesten være løsningen.